Šest odbojkarjev obtoženih posilstva

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Turnir svetovne lige na Finskem se je končal z incidentom.
Oglej si celoten članek

Policija v Tampereju je aretirala osem kubanskih odbojkarjev, ki naj bi bili v času nastopanja na turnirju svetovne lige na Finskem vpleteni v posilstvo. Dva je že izpustila, šest pa jih je zadržala in bo z zaslišanji poskušala ugotoviti, ali je sum utemeljen.

Imen policija osumljenih ni navedla, preostalemu delu ekipe pa je dovolila zapustiti državo, ker o incidentu niso vedeli ničesar.

Do domnevnega posilstva je prišlo po tekmi, ki jo je Kuba izgubila proti gostiteljem, in sicer v hotelu z nočnim barom v kletnih prostorih. Lokalni mediji so v nedeljo poskušali priti do informacij iz kubanskega tabora, a se Kubanci vzdržali kakršnega koli komentarja. Po nedeljski tekmi s Portugalsko, na kateri so zmagali, se tako nihče od njih ni pojavil na novinarski konferenci.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.