Sergio Agüero znova udeležen v prometno nesrečo

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Sergio Agüero je na poti na trening doživel prometno nesrečo. Na srečo ni utrpel nobenih hujših poškodb.
Oglej si celoten članek

Sergio Agüero se je po poškodbi, zaradi katere je izpustil nedavno reprezentančno akcijo, vračal na trening svojega Manchester Cityja, a tja ni prispel, saj je imel na poti prometno nesrečo, katera bi ga zlahka za dalj časa oddaljila od nogometnih zelenic, a jo je na srečo odnesel brez hujših posledic.

"Kakšno prekrasno jutro," je napadalec "Meščanov" zapisal na Instagramu ob sliki svojega raztreščenega Range Roverja.

Foto: Instagram Sergio Agüero avto

To je že drugič v zadnjem obdobju, da je bil Agüero udeležen v prometno nesrečo, saj je pred dvema letoma utrpel grozljivo prometno nesrečo, v kateri pa je na veliko srečo zlomil le dve rebri, saj bi se vse skupaj lahko končalo dosti huje, potem ko se je njegov šofer v Amsterdamu zabil v ulično razsvetljavo. Po poročilih tamkajšnje policije naj bi takrat Argentinca od smrti delil le varnostni pas.

Tokrat pa jo je napadalec Cityja odnesel brez kakršnihkoli poškodb, tako da si lahko Pep Guardiola oddahne, saj bo imel Argentinca na razpolago takoj, ko si pozdravi svojo že od prej poškodovano zadnjo ložo.

"VAR je s*anje!" Agüero znorel nad Guardiolo, VAR (ponovno) reševal Tottenham

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.