Serena bi z Roddickom

Foto: Žurnal24 Serena se po njenih besedah dobro razume z Andyjem Roddickom. (Foto: EPA)
Serena Williams si kot teniškega partnerja v mešanih dvojicah na OI 2012 želi Andyja Roddicka. Mešane dvojice so na program OI v Londonu prišle lansko leto, potekale pa bodo na sistem izločanja.
Oglej si celoten članek

Williamsova je povedala, da bi bil zanjo idealen partner na olimpijskih igrah v Londonu v mešanih dvojicah Andy Roddick, saj se ujameta tako na kot izven igrišča. ''Pomembno je, da se pred pomembnimi tekmami navadiš na svojega partnerja.''

Williamsova je še povedala, da si v primeru, da Roddick ne bi želel nastopiti na OI v Londonu v mešanih dvojicah, želi enega izmed visokih Američanov (Sam Querrey ali John Isner) ali pa enega izmed dvojčkov Bryan. Čeprav priznava, da se za Bryana zanima že sestra Venus.

''Predvsem si želim nastopiti in se ob tem zabavati,'' je še dodala 28-letna Američanka.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.