Selitev, ki lahko spremeni razmerje moči v ligi NBA

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Paul George se seli k Philadelphii.
Oglej si celoten članek

Dosedanji član moštva Los Angeles Clippers Paul George se bo v novi sezoni preselil k moštvu Phildalphia 76ers. Z omenjenim moštvom je podpisal štiriletno pogodbo.

Nova pogodba je vredna okrog 197 milijonov evrov. Dobitnik zlate medalje iz olimpijskih iger leta 2016 bo pri novem delodajalcu združil moči z Joelom Embiidom in Tyresom Maxeyem, z omenjeno trojico pa želi Philadelphia zdaj postati resen kandidat za zmago v ligi NBA. 

George je v ligi NBA odigral štirinajst sezon za ekipe Indiana Pacers, Oklahoma City Thunder in Los Angeles Clippers, za katero je igral zadnjih pet sezon. Z nobenim od navedenih moštev ni osvojil šampionskega prstana.

Zvezdnik, ki je v svoji karieri zbral devet nastopov na All-Star tekmah, je v minuli sezoni v povprečju na tekmo zbral 22.6 točke, 5.2 skoka, 3.5 asistence in 1.5 ukradene žoge.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.