Seedorf po sledeh Ancelottija?

Foto: Žurnal24 Bo Clarence Seedorf prisluhnil klicu svojega nekdanjega trenerja?
Carlo Ancelotti je trener Chelseaja postal šele v ponedeljek, kljub temu pa v angleških medijih kar mrgoli namigovanj, koga naj bi pripeljal v London. Seedorf, Pato, Kaká, Johnson ...
Oglej si celoten članek

Čeprav je Carlo Ancelotti v Chelseaju šele zelo kratek čas, so se že pojavila namigovanja, da naj bi mu iz Milana v London sledilo nekaj igralcev. Prvi omenjani je Clarence Seedorf, ki je s preteklo sezono pri rdeče-črnih nezadovoljen, obratno smer pa bi utegnil ubrati branilec Alex. Ancelotti je izjavil, da se ne bi branil brazilskega najstnika Pata, prav tako pa mu je všeč nekdanji Chelseajev branilec Glen Johnson. Angleški mediji poročajo, da je Chelsea Milanu za Pata že ponudil slabih 35 milijonov evrov, medtem ko so Londončani Portsmouthu, kjer igra Johnson, pomahali s slabimi 14 milijoni. Milančane je strah tudi odhoda Kakája, ki naj bi ga prav tako vleklo na Otok, po drugih informacijah pa Real ostaja glavni favorit za njegov avtogram na pogodbi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.