Se Lehmann seli?

Foto: Žurnal24 lehmann
Po pisanju nemških časnikov je nemški reprezentančni nogometni vratar Jens Lehmann izrazil željo po vrnitvi v domovino, potem ko je v tej sezoni grel klop angleškega Arsenala.
Oglej si celoten članek

Po pisanju nemških časnikov je nemški reprezentančni nogometni vratar Jens Lehmann izrazil željo po vrnitvi v domovino, potem ko se je v tej sezoni znašel v nemilosti pri Arsenu Wengerju, francoskemu strokovnjaku na klopi angleškega premierligaškega moštva Arsenal. Od vseh nemških klubov je doslej za Lehmanna največ zanimanja pokazal bundesligaš Wolfsburg.
"Ničesar ne izključujem," je v zvezi z Lehmannom za časnik Bild dejal trener Wolfsburga Felix Magath, medtem ko je tednik Kicker namignil, da bo Lehmann zamenjal dosedanjega prvega vratarja Simona Jentzscha.

V slovitem angleškem klubu, ki po prepričanju mnogih nogometnih navdušencev trenutno demonstrira najlepše predstave na svetu, ima status prvega vratarja Španec Manuel Almunia. Osemintridesetletni nemški čuvaj mreže se s tem nikakor ne more sprijazniti, saj se namerava temeljito pripraviti za evropsko prvenstvo, ki bo prihodnje leto v Avstriji in Švici. Kot je dejal sam, tudi za ceno nastopanja v drugi nemški ligi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.