Se Gasol seli k Bikom?

Foto: Žurnal24 Bosta Pau Gasol in Juan Carlos Navarro po Barceloni in španski izbrani vrsti še
Zvezdnik španske košarkarske reprezentance in NBA moštva Memphis Grizzlies Pau Gasol naj bi se po poročanju španskih medijev že v kratkem preselil v Chicago.
Oglej si celoten članek

Ljubezen med Memphisom in Špancem Pau Gasolom se kot vse kaže približuje koncu, saj tako košarkar sam kot tudi trener Mark Iavaroni ter direktor kluba Chris Wallace menijo, da je napočil čas za spremembe. Čeprav je bil Gasol v preteklih dveh sezonah eden izmed nosilcev igre svojega moštva, so v Memphisu pripravljeni prevetriti ekipo. Gasol naj bi se po poročanju španskih medijev preselil v "vetrovno mesto“, iz Chicaga pa naj bi v Memphis prišla mladi Tyrus Thomas in Argentinec Andres Nocioni. Pau Gasol je v minuli sezoni povprečno dosegal 20.8 točke na tekmo in prispeval še 9.8 skokov, v letošnji sezoni pa je njegova statistika vsaj zaenkrat malce slabša, saj je njegovo povprečje "le“ 16.6 točke in 7.2 skoka na tekmo. Španci trdijo, da s tem "hispanizacije“ moštva še ne bo konec: v Chicagu naj bi si zelo želeli tudi Gasolovega soigralca iz reprezentance Juana Carlosa Navarra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.