Schumi: "Ne smete nas že odpisati"

Foto: Žurnal24 Michael Schumacher ni zaskrbljen zaradi slabe predstave v Melbournu. (Foto: EPA)
Michael Schumacher vse tekmece opozarja, da naj ga kljub poraznemu začetku v Avstraliji nikar ne odpišejo. Pred dirko v Maleziji pravi, da so pri Mercedesu v bojnem razpoloženju.
Oglej si celoten članek

Ekipa Mercedesa je v Avstralijo prišla z visokimi pričakovanji, na koncu pa so Nemci ostali brez ene same točke, saj sta tako Michael Schumacher kot Nico Rosberg dirko končala z odstopom. Sedemkratni svetovni prvak kljub temu ni izgubil volje. Pred naslednjo dirko v Maleziji je skupaj z ekipo v bojnem razpoloženju. "Ni dvoma, da smo se na prvi dirki, ki je bila za nas veliko razočaranje, želeli predstavit v boljši luči," je sprva dejal priljubljeni Schumi in nadaljeval: "Mi vse skupaj vidimo kot izziv in vsekakor je prekmalu, da bi nas odpisali. Vsi v ekipi smo ostali pozitivni in v bojnem razpoloženju, tako da pričakujem boljši vikend, vikend, na katerem bomo lahko gradili."

Tudi Rosberg ostaja pozitiven in prepričan, da se Mercedes v Sepangu lahko predstavi v veliko boljši luči: "V Avstraliji smo imeli težak vikend, toda moštvo je delalo zelo trdo, in prepričani smo, da bo dirkalnik v Maleziji lepo tekel." Rosberg je za konec še dodal: "Mislim, da naslednjo nedeljo lahko presenetimo. Po zadnjem testiranju v Barceloni vemo, da je dirkalnik hiter, sedaj pa moramo delati na tem, da ta potencial tudi dokažemo."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.