Schumacher se ne predaja

Foto: Žurnal24 Michael Schumacher namerava pogodbo z nemškim avtomobilskim gigantom oddelati do
Sedemkratni svetovni prvak Nemec Michael Schumacher je še enkrat več potrdil, da se ne bo predal ter bo do konca opravil svoje obveznosti pri pogodbi z Mercedesom.
Oglej si celoten članek

Michael Schumacher se je v formulo 1 vrnil v prejšnji sezoni, potem ko je z Mercedesom podpisal triletno pogodbo, in resnici na ljubo ni navdušil. V prejšnji sezoni je v skupnem seštevku končal šele na devetem mestu. Tudi v letošnji pa mu vsaj za zdaj ne gre nič bolje – na prvih treh dirkah je zbral le šest točk in je trenutno v skupnem seštevku 11. Po slabšem začetku od pričakovanega so se  znova okrepile govorice, da bo legendarni Schumi prekinil pogodbo z Mercedesom, kar pa je osrednji akter zgodbe odločno zanikal. "Borba za 10. mesto niti približno ni zabavna," je sprva dejal Nemec in nadaljeval: "Toda vozim za moštvo, ki ima še veliko prostora za napredek, in zaradi tega se bom še naprej boril. Ni enako pri 42 letih kot pri 25, toda pogodbo z Mercedesom bom spoštoval do konca, nato pa bom deloval kot predstavnik podjetja."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.