Sampras se ne bo vrnil na igrišča

Foto: Žurnal24 Pete Sampras je v svoji izjemni karieri osvojil kar 14 turnirjev za grand slam.
Pete Sampras je na ekshibicijski tekmi z Rogerjem Federerjem dokazal, da je še vedno v dobri formi, kljub temu pa je njegovo slovo od tenisa dokončno.
Oglej si celoten članek

Nekdanji ameriški teniški igralec Pete Sampras, ki je v torek v Seulu v ekshibicijskem dvoboju nekdanje in sedanje številke ena moškega tenisa v dobri uri izgubil s Švicarjem Rogerjem Federerjem, je izključil možnost vrnitve na teniška igrišča. "Odgovor je ne. Čisto preprosto," je pred drugo postajo v Kuala Lumpurju na vprašanja o morebitni vrnitvi dejal Sampras.

Sampras je po prvem dvoboju ocenil, da lahko še vedno dobro servira, a priznal, da nova generacija igralcev goji precej bolj fizično igro. "Še vedno lahko naredim dober servis in pošljem žogico, kamor hočem. Toda vse manj igralcev zares servira, temveč le udarijo po žogi z vso močjo," je nova razmerja moči opisal 36-letni Sampras.

Federer je v prvem od treh ekshibicijskih obračunov v Seulu premagal Samprasa s 6:4 in 6:3. V Maleziji bosta v četrtek odigrala drugi dvoboj ob proslavi 50-letnice neodvisnosti države. Prireditelji so brez težav razprodali vseh 12.000 vstopnic. Kratka turneja se bo končala v soboto vMacau.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.