Šampionka objavila vročo fotografijo in še podkrepila govorice

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Se šampionka Lindsey Vonn res pripravlja na vrnitev v smučarsko karavano, se te dni sprašujejo številni privrženci belih strmin. S to fotografijo in zapisom je Američanka govorice le še podžgala.
Oglej si celoten članek

Že smo poročali o tem, da so se v smučarski karavani pojavile govorice o senzacionalni vrnitvi Lindsey Vonn na bele strmine. Govorice je v medije lansiral švicarski časnik Blick.

Blick je sicer še zapisal, da bo Vonnova nastopila kot predtekmovalka na tekmi svetovnega pokala v Beaver Creeku, če bo njena forma zadovoljiva, pa se bo nato vrnila v svetovni pokal.

Američanka, ki bo 18. oktobra praznovala 40. rojstni dan, govoric uradno ni komentirala. Je pa zdaj objavila zanimiv zapis na svojem Instagram profilu, kjer je zraven delila še vročo fotografijo z Nove Zelandije. Prav tam naj bi se pred časom pripravljala na vrnitev na bele strmine. 

"Vsak dan je zmaga! Ponosna sem na to, kako daleč sem prišla na tej življenjski poti. Imela sem veliko vzponov in veliko padcev, a nikoli nič ni zlomilo mojega duha. Za to se zahvaljujem svoji mami," je uvodoma začela v zapisu Lindsey Vonn. 

"S tem novim kolenom, ki je zdaj del mene ... Počutim se, kot da se pred mojimi očmi odvija popolnoma novo poglavje mojega življenja. Moj pustolovski duh je poln hvaležnosti. Delati stvari, ki jih rad počneš, je resnično blagoslov in tega ne jemljem za samoumevno. Ne vem točno, kaj me čaka, vem pa, da sem zdrava, srečna in hvaležna," je Vonnova zapisala na družbenem omrežju Instagram. Tako ni ne ovrgla ne potrdila pisanja švicarskih novinarskih kolegov, mnogi pa so po teh besedah že prepričani, da se v ozadju nekaj kuha.

Lindsey Vonn, ki se lahko pohvali s tremi posamičnimi olimpijskimi medaljami in kar osmimi na svetovnih prvenstvih, je aprila sicer prestala delno zamenjavo kolen, od takrat je njeno okrevanje potekalo zelo dobro, občutek v kolenu pa je neverjeten. Dobila je zeleno luč za smučanje in počasi napreduje, je neimenovani vir pred dnevi dejal za Blick.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:42 13. Oktober 2024.

    Toooo,naša se vrača!!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.