Safin ustavljen

Foto: Žurnal24 Marat Safin © AFP
Nekdanja številka 1 Marat Safin je sinoči v prvem krogu pokala Kremlin izločil rojaka Nikolaja Davidenka, že v naslednjem dvoboju pa izgubil proti Jevgeniju Koroljovu s 6:4, 7:6.
Oglej si celoten članek

Safin je že drugo leto zapored izločil Davidenka, a je bila zmaga nad rojakom jalova, saj je v naslednjem dvoboju izgubil z drugopostavljenim Jevgenijem Koroljovom, ki je v sredo premagal lanskoletnega zmagovalca Igorja Kunitsina. Safin, nekdanja številka 1 svetovnega tenisa, ja tako izgubil že dvanajsti nastop na tovrstnem turnirju in še naprej ne najde forme, s katero se je v preteklosti za večno zapisal v teniške anale. Na drugi strani je pred 21-letnim Koroljevom lepa prihodnost. Korak naprej lahko naredi že na naslednjem obračunu, ko se bo pomeril s kvalifikantom Marčenkom.

 

Drugi rezultati
Kukuškin - Odesnik 6:3, 6:4


Gineprin - Granollers 7:6, 6:0

 

Marčenko - Golubev 6:1, 1:6, 6:4

Korolev : Safin 6:4, 7:6

Rochus - Tipsarević 4:6, 1:2 *

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.