Ronaldova izbranka dva dni po porodu poslala čustveno sporočilo

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Portugalski zvezdnik je dobil četrtega otroka, mamica je presrečna.
Oglej si celoten članek

V nedeljo je Georgina Rodríguez, življenjska sopotnica Cristiana Ronalda, povila hčerko Alano Martino. Za portugalskega nogometaša je to četrti otrok, prve tri je dobil s pomočjo nadomestne matere.

22-letna Georgina je dva dni po rojstvu Alane Martine na družbenih omrežjih objavila čustven zapis in mu priložila simpatično fotografijo, na kateri v naročju drži dojenčico, obe pa sta obdani s cvetjem, ki so ga v porodnišnico poslali prijatelji in sorodniki.

"Že pred porodom sem bila v vlogi mame in to mi je prinašalo edinstveno srečo, s prihodom Alane Martine pa smo popolni in srečnejši kot kadarkoli prej," je zapisala špansk manekenka in se v nadaljevanju zahvalila osebju porodnišnice in vsem, ki so jo zasuli z lepimi željami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 05:13 16. November 2017.

    komunizem nam je vsem v pogubo in cmera strel v koleno - rdeć gnoj !

  • 19:35 15. November 2017.

    Kakšen kič je tole. A res to rabite, da bi klikali?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.