Ronaldov klub našel novega trenerja

Foto: Epa Novi trener Al Nasra Stefano Pioli.
Foto: Epa Novi trener Al Nasra Stefano Pioli.
Na trenerski stolček Al Nasra bo sedel izkušeni italijanski strateg Stefano Pioli.
Oglej si celoten članek

Savdski klub Al Nasr, kjer igra portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo, je pred dnevi odpustil portugalskega strokovnjaka Luisa Castra. Zdaj je na mesto prvega trenerja tudi uradno imenoval 58-letnega Italijana Stefana Piolija, nekdanjega trenerja Milana, je Al Nasr zapisal na družbenem omrežju X.

"Pozdravljamo Stefana Piolija kot našega novega trenerja. Nov trener, ista misija - skupaj doseči veličino. Dobrodošli, g. Pioli," je Al Nasr objavil na omrežju X.

Prejšnji trener Castro je dobil nogo po slabem uvodu v sezono. Portugalec je klub prevzel julija lani, a mu ni uspelo osvojiti naslova prvaka. Al Nasr je končal na drugem mestu za Al Hilalom.

Po treh krogih nove sezone je Al Nasr z eno zmago na sedmem mestu, kar je bilo dovolj za odstavitev portugalskega trenerja.

Izkušeni Pioli je pet sezon (2019 - 2024) vodil Milan, s katerim je leta 2022 osvojil tudi scudetto. Treniral je tudi Fiorentino, Inter, Lazio, Bologno, Palermo, Chievo, Piacenzo ...

Piolijeva prva tekma na trenerski klopi novega kluba bo v petek proti Al Etifaku.

Foto: Profimedia Cristiano Ronaldo

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.