Ronaldo v prostem času obdeluje vrtiček

Foto: EPA
Foto: EPA
Letošnja okrepitev nogometašev Real Madrida Portugalec Fabio Coentrao je izdal zanimivo podrobnost povezano z rojakom Cristianom Ronaldom. Najboljši portugalski nogometaš naj bi prosti čas preživljal na vrtu in vzgajal zelenjavo.
Oglej si celoten članek

"Cristiano Ronaldo ima svoj vrtiček. Včasih se ustavim pri njemu po zelenjavo iz katere si skuham juho," je razkril Fabio Coentrao, ki se vse bolje znajde v moštvu Joseja Mourinha, kamor je prispel letos.

Že pred tem je zdravnik Real Madrida razkril, da Cristiano Ronaldo rad je veliko zelenjave. Ljubil naj bi vse vrste hrane, še posebej pri srcu pa naj bi mu bile robe in zelenjavna juha. Tudi najljubša sladica je sestavljena iz zelenjave, a naj nogometaš nikoli ne bi pretiraval s pijačo in hrano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.