''Ronaldo v Pariz? Vse je mogoče''

Foto: EPA
Foto: EPA
Direktor francoskega Paris Saint-Germaina Leonadro de Araújo je zatrdil, da se klub ne dogovarja za prestop Cristiana Ronalda. Nekdanji nogometaš je v isti sapi dodal, da je v primeru, če se napadalec Real Madrida poleti odloči za odhod, ''mogoče prav vse.''
Oglej si celoten članek

Cristiano Ronaldo je v zadnjem času edini, ki potapljajočo barko Real Madrida ohranja nad gladino. Portugalski superzvezdnik je na zadnjih dveh tekmah v dresu galaktikov dosegel pet golov in ključno pripomogel k zmagama v ligaškem in pokalnem tekmovanju.

Potem ko je prvi zvezdnik Madrida oznanil, da je v Realu nezadovoljen, se je v svetovnih medijih pojavil val špekulacij, kam se bo v prihodnosti preselil 27-letni napadalec. Kot ena izmed možnih destinacij se je omenjal francoski PSG. ''PSG je postal klub, v katerem je mogoče vse. Ronaldo ima z Realom sklenjeno dolgo pogodbo in takšnega kluba ne zapustiš kar tako. Med nami in njim ni bilo kontakta,'' je povedal direktor nogometnega kluba PSG Leonardo de Araújo.

Foto: EPA Leonardo de Araújo ''Ko govorimo o prestopu nogometaša njegova kova, se omenja samo štiri, pet klubov in PSG je eden izmed njih,'' je dodal Brazilec, ki se zaveda, da Lionela Messija verjetno nikoli ne bodo videli v Franciji. ''Messi  nikoli ne bo zapustil Barcelone,'' meni Araújo. Kaj pa José Mourinho? ''Ne verjamem, da bo Mourinho zapustil Real,'' je o možnosti prestopa portugalskega stratega povedal Brazilec.

Direktor francoskega prvoligaša je za konec razkril, da PSG cilja na zmago v ligaškem in pokalnem tekmovanju, medtem ko ima visoke ambicije tudi v Ligi prvakov. ''V tem trenutku smo od pokala oddajeni sedem tekem,'' je zaključil Brazilec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.