Ronaldo se je javil iz karantene, to vam sporoča

Foto: facebook
Foto: facebook
Cristiano Ronaldo se nahaja v karanteni v Torinu.
Oglej si celoten članek

Cristiano Ronaldo je na začetku tedna izvedel, da je okužen z novim koronavirusom, v sredo pa je s posebnim medicinskim letalom iz Lizbone poletel v Torinu, kjer je moral v samoizolacijo. Svojim privržencem se je zdaj javil na socialnih omrežjih, ob fotografiji z domačega bazena je pripisal: "Ne dovolite, da reči, ki jih ne morete početi, stopijo na pot tistemu, kar lahko počnete." Ronaldo je tako prvič spregovoril o svoji okužbi.

Portugalec bo po predvidevanjih izpustil naslednji dve tekmi Juventusa. V soboto tako ne bo zaigral na gostovanju Stare dame v italijanskem prvenstvu pri Crotoneju, na zelenico pa ne bo stopil tudi na obračunu Torinčanov s kijevskim Dinamom. Pri slednjem sicer igra slovenski reprezentant Benjamin Verbič.

xxx
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.