Ronaldinho prešprical 80 treningov

Foto: Žurnal24 London ali Milano?
Ronaldinho, zvezdnik brazilske nogometne reprezentance, je v letošnji sezoni zamudil skoraj polovico treningov svojega moštva Barcelone, naj bi španskemu časniku El Mundo izdala neimenovana oseba iz kluba.
Oglej si celoten članek

Po pisanju dnevnika je katalonski velikan v sezoni opravil 178 treningov, a Brazilec jih je obiskal le 98. To naj bi bil glavni razlog, zakaj najboljši nogometaš sveta v letih 2005 in 2006 ni v takšni formi, kot od njega pričakujejo navijači.

Ronaldinho naj bi bil ravno zaradi izostankov s treningov, ki so krivi, da je zaradi slabše telesne pripravljenosti tudi neprestano poškodovan, v sporu s trenerjem Frankom Rijkaardom, čeprav El Mundo omenja še en razlog za to. Zvezdnik je namreč v prijateljski zvezi z Rijkaardovo hčerko Lindsay, česar Nizozemec ne odobrava.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.