Ronaldinho bo igral za afriški klub

Foto: EPA
Foto: EPA
Nekdanji najboljši nogometaš na svetu naj bi tako kot pred njim rojak Rivaldo zaigral v angolski ligi za premožni Kabuscorp.
Oglej si celoten članek

O Ronaldinhovi selitvi na črni kontinent je prepričan vsaj predsednik Benedict Kangamba, ki pravi, da 34-letnega Brazilca od prihoda v Afriko h Kabuscorpu deli le še prekinitev pogodbe z mehiškim Querétarom, kar bi se lahko zgodilo po koncu prvenstva. Nekdanji dobitnik zlate žoge in član Paris Saint-GermainaBarcelone ter AC Milana ima pogodbo v Mehiki sicer podpisano do konca sezone 2015/16.

"Gotovo je. Pogajamo se, toda Ronaldinho mora najprej prekiniti pogodbo s svojim trenutnim klubom, nato pa se nam bo lahko pridružil junija," je z angolsko televizijo PTA dejal Kangamba in dodal, da je brazilskega čarodeja izbral zaradi nogometnih kvalitet. 

Več na goal.com/si.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.