Ronaldinha ne bi nikoli zamenjal z nikomer

Foto: Žurnal24 Ronaldinho rad "malce" zažura.
Milanov as Ronaldinho na začetku sezone čara nasmešek na ustnice Milanovega "prezidenteja" Silvia Berlusconija. "V letošnji sezoni bo gotovo eden najboljših igralcev lige," pravi Silvio.
Oglej si celoten članek
Milanov predsednik Silvio Berlusconi je izrazil zadovoljstvo nad Ronaldinhevim začetkom sezone, ki je pokazal obrise njegove odlične pripravljenosti. Berlusconi je sicer Brazilčev stari oboževalec, ki ima vedno ideje, na katerem položaju bi ta igral. "Zadovoljen sem z Ronaldinhem. Nikoli ga ne bi zamenjal z nikomer. Vedno, ko je na igrišču, naredi vsaj dve ali tri izjemne poteze. Mislim, da mora igrati nekje na robu kazenskega prostora, tudi kot napadalec ali ofenzivni vezni igralec. Prepričan sem, da si Ronaldinho zasluži popolno spoštovanje. V letošnji sezoni bo gotovo eden najboljših igralcev lige." Lanska sezona je bila za Ronaldinha pri Milanu krstna po prestopu iz Barcelone. V serie A je zbral 30 nastopov in dal osem zadetkov.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.