Rogličeva ekipa z nagradno igro, nagrada: bivanje v Sloveniji

Foto: Epa
Foto: Epa
Nagradna igra Rogličeve ekipe bo dva srečneža pripeljala na spoznavanje lepot Slovenije.
Oglej si celoten članek

Nizozemska kolesarska ekipa Jumbo Visma, katere člana sta tudi Slovenca Primož Roglič in Jan Tratnik, v sodelovanju s Slovensko turistično organizacijo (STO) in Slovenia Outdoor ponuja posebno nagradno igro, v kateri je nagrada dvodnevna kolesarska avantura v Sloveniji, so zapisali na spletni strani nizozemske ekipe.

Kot so dodali pri ekipi, je nagrada za dve osebi, ponujata pa jo STO in Slovenia Outdoor. "Zmagovalca bosta s kolesom izkusila Blejsko jezero z okolico in uživala v vsem, kar ponuja luksuzni glamping Ribno," so pojasnili pri Jumbo Vismi.

Kot so dodali, nagrada vključuje polpenzion za dve osebi, enodnevni najem kolesa, vključno z zemljevidom trase in kolesarsko opremo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.