Roglič v Söldnu na smučeh za alpsko smučanje in v šampionski družbi

Foto: Saša Despot Primož Roglič.
Foto: Saša Despot Primož Roglič.
Druženja ekipe Bora-Hansgrohe se je udeležil tudi Primož Roglič.
Oglej si celoten članek

Konec prejšnjega vikenda so se na spletu pojavile fotografije kolesarjev moštva Bora-Hansgrohe, ki so se udeležili tradicionalnega kampa nemške ekipe pred novo sezono. Kot novinec se je novim kolegom pridružil tudi Primož Roglič. Ta je znova stopil na smuči, a tokrat ne na skakalne.

V družbi dvakratnega olimpijskega in trikratnega svetovnega prvaka Benjamina Raicha, ki je štirikratnemu zmagovalcu tritedenskih dirk podelil nekaj nasvetov, se je na smučišču v Söldnu preizkusil v alpskih zavojih.

"Bilo je zelo zabavno, čeprav že dolgo nisem bil na smučeh," so besede slovenskega kolesarskega asa zapisali pri Kronen Zeitungu.

Kolesarji Bore se že štiri leta spoznavajo na omenjenem smučišču, v ospredju je 'team building' ekipe. Tokrat se je v Söldnu zbralo kar 120 oseb moštva, vključno s 30. profesionalnimi kolesarji, največ pozornosti pa je seveda požel Roglič. Ta je po osmih letih zapustil Jumbo-Vismo in se priključil Bori, ki z njim računa na velike uspehe, Zasavčev glavni cilj pa bo zmaga na dirki po Franciji.

"Ni skrivnost, da si želimo osvojiti Tour de France. Morda se to sliši absurdno, vendar verjamemo v to in storili bomo vse, da nam to tudi uspe," je dejal Roglič.

Uradno bo trasa Toura 2024 sicer predstavljena jutri.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.