Roglič pred zadnjo dirko z najbližjimi, Jumbo-Visma hvaležna

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Primož Roglič je na dirki po Lombardiji še zadnjič oblekel rumeno-črni dres.
Oglej si celoten članek

Primož Roglič je na petem spomeniku sezone še zadnjič nastopil za Jumbo-Vismo, nizozemskemu moštvu je bil zvest vse od leta 2016, v naslednji sezoni pa bo branil barve nemške ekipe Bora-hansgrohe. 

Kolesarji nizozemske zsedbe so na dirki po Lombardiji sicer še zadnjič poskušale pomagati Rogliču do zmage, že pred dirko pa so pri Jumbo-Vismi ob slovesu od svojega po številu zmag (74) najuspešnejšega kolesarja pripravili prisrčen video. "Veličastno obdobje se končuje. Hvala, Primož!" so zapisali na socialnih omrežjih.

Primoža so na zadnjo dirko v rumeno-črnem dresu sicer pospremili tudi najbližji. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 06:32 8. Oktober 2023.

    Konec koncev vse j dobil prePLACANO

  • 06:09 8. Oktober 2023.

    Lahko si svojo (ne)hvaležnost vtaknejo tja, kamor sonce ne posije. So jo pokazali na letošnji vuelti.

  • 17:25 7. Oktober 2023.

    To niso ose, ampak marljive čebelice.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.