Rogla razkril težave v zadnjih dneh

Foto: Profimedia Primož Roglič
Primoža Rogliča v boju za rožnato majico ovira tudi zdravje.
Oglej si celoten članek

Primož Roglič je v 16. etapi proti največjim tekmecem izgubil minuto in 22 sekund ter padel na tretje mesto v skupnem seštevku Gira. Za Richardom Carapazom zdaj zaostaja dve minuti devet sekund, za Vincenzom Nibalijem pa 22 sekund. V pogovoru s slovenskimi mediji je Zasavec pojasnil, da ima v zadnjih dneh želodčne težave.

POKAL SLOVENIJE (FINALE): 
Olimpija Ljubljana - Maribor 
četrtek, 30.05.2019, ob 20:15 na SK1

"Po pravici povedano sem se danes počutil stoodstotno boljše kot še dan prej," je dejal za nacionalno televizijo. Težave so se zanj sicer začele v soboto, ko je po svojih besedah med etapo zaužil preveč sladkorja, kasneje pa se ni počutil dobro. Zdaj gre na bolje, a bo še trajalo, da se težave umirijo. Roglič v zadnjih dneh ni imel pravega apetita in zato ni normalno jedel.

Giro Roglič v vse večjih težavah, Nibali že pred njim

Danes bo sicer na sporedu 17. etapa, ki bo znova precej razgibana, začela se bo Val di Soleju, končala pa z vzponom v Anterselvo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.