Rivaldo bo predsednik

Foto: Žurnal24 Rivaldo (še v dresu AEK-a) bo skrbel za nižjeligaški klub iz rodnega Sao Paola.
Nekateri nogometaši po koncu kariere postanejo trenerji, drugi športni direktorji, tretji pa predsedniki. Za zadnjo različico se je odločil Rivaldo, za nameček še pred koncem športne poti.
Oglej si celoten članek

Veste, kdo je Viktor Borba Ferreira? Verjetno ne. Zagotovo pa poznate Rivalda. To je ena in ista oseba, ki se bo v prihodnosti spoprijela z novim izzivom. 36-letni Rivaldo, ki trenutno nastopa za klub z imenom Bunyodkoru iz Uzbekistana, bo postal predsednik brazilskega kluba Mogi Mirima, kjer se je začela njegova zgodba o uspehu. Nekdanji napadalec Barcelone, Milana, Olympiacosa in ostalih odličnih klubov se je dogovoril, da bo poravnal vse dolgove in vložil tudi v okrepitve. Omenjeni klub tekmuje v prvenstvu države Sao Paolo, ki se začne januarja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.