Ribery je prestar za Manchester

Foto: Žurnal24 Kje bo igral v prihodnji sezoni Franck Ribery?
Franck Ribery je ena najbolj vročih žemljic na nogometnem tržišču, zanj se potegujejo Chelsea, Barcelona, Real in še kdo. Manchester pa ne, ker je fant za rdeče vrage prestar.
Oglej si celoten članek

Angleški mediji poročajo, da je Chelsea Bayernu za Francka Riberyja poslal ponudbo v višini 47 milijonov evrov, Bavarci pa so jo zavrnili. A Londončani se ne dajo in so pripavljeni povišati ceno. Medtem pa je od tekme za francoskega reprezentata odstopil Manchester, in to iz zelo zanimivega razloga. Ribery je zanje prestar, pri 26 letih! Rdeči vragi so namreč pred kratkim sklenili, da pogodb ne bodo podpisovali z igralci, ki so stari več kot 26 let, kolikor je Francoz dopolnil aprila. Modri iz Londona se za avtogram Riberyja borijo z Barcelono in, seveda, Realom. Iz Španije prihajajo informacije, da je Ribery tik pred vrati belega baleta. Predsednik Florenitno Perez naj bi zanj ponujal 55 milijonov. Adut Chelseaja pa je Jose Bosingwa, ki naj bi ga Abramovičev klub ponujal ob denarju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.