Reprezentančni kapetan prekinil kariero ter se odpravil v vojno

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Kapetan armenske nogometne reprezentance je prekinil športno kariero ter se odpravil na bojišče.
Oglej si celoten članek

Kapetan armenske nogometne reprezentance Varazdat Haroyan je prekinil športno pot in se priključil oboroženim silam, ki se v teh dneh v Gorskem Karabahu bojujejo priti Azerbajdžanu, poroča srbska tiskovna agencija Tanjug.

razglasili vojno stanje Srditi spopadi med Azerbajdžanom in Armenijo, oglasil se je tudi Janša

Haroyanu je letos potekla pogodba z ruskim Uralom. Jeseni bi moral nadaljevati nogometno pot v Grčiji pri moštvu AEL, a se je 28-letni nogometaš odločil za pot domov in prostovoljni odhod v vojno, poročajo grški mediji, ki se sklicujejo na nogometaševega menedžerja in njegov pogovor z upravo kluba.

Foto: Profimedia Varazdat Haroyan

"Harojan ne bo prišel podpisati pogodbe. Upam, da bomo sodelovali v prihodnje. Zdaj se ne ve, kdaj bo spet igral nogomet. Armenija je v vojni in odzval se je pozivu v vojsko. V roke je vzel puško, brani svojo družino in svoj narod," je dejal menedžer.

Na območju Gorskega Katrabaha že četrti dan potekajo siloviti spopadi.

Svet Spopadi se nadaljujejo, mrtvi na obeh straneh

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.