Real zavrnil 27 milijonov za Higuaína

Foto: EPA
Foto: EPA
Real Madrid je zavrnil ponudbo v višini 27 milijonov evrov za prestop argentinskega napadalca Gonzala Higuaína. Bojan Krkić odhaja na posojo k Ajaxu.
Oglej si celoten članek

Gonzalo Higuaín je pred dvema dnevova odpotoval v London, kjer naj bi se dogovoril za prestop k Arsenalu. Novico je za španske medije potrdil nogometašev oče, ki je dejal, da bo lahko sina kmalu spremljal v angleški Premier ligi.

Arsenal je za Argentinca pripravljen plačati 27 milijonov evrov, kar pa očitno ni prepričalo vodstva belega baleta, ki se je odločilo, da ponudbo zavrne. Dogovor z Arsenalom so najprej zanikali Higuaínovi predstavniki, nato pa še madridski klub. V taboru španskih vicepravkov so odločeni, da v primeru, če ne bodo prejeli zadovoljive ponudbe, Higuaína zadržijo v ekipi. Argentinec ima pogodbo sklenjeno do leta 2016.

Real vztraja, da do danes še nihče ni poslal uradne ponudbe za Higuaína, ki bi vzbudila njihovo zanimanje. Španski prvoligaš se o ceni za prestop napadalca ni opredelil, čeprav naj bi ta znašala nekje krog 30 milijonov evrov.

Krkić na posojo k Ajaxu

Španski nogometaš Bojan Krkić Perez bo v naslednji sezoni kot posojen igralec Barcelone igral v nizozemski prvi ligi v moštvu Ajaxa, so potrdili na uradni spletni strani katalonskega kluba.Dvaindvajsetletni napadalec je že zadnji dve sezoni preživel na posodi, najprej v vrstah AS Rome in nato še AC Milana.

Krkić je sodil v krog najbolj obetavnih igralcev iz Barcelonine šole mladih talentov, vendar pa v prvi ekipi ni prepričal nekdanjega trenerja Barcelone Pepa Guardiole, da bi mu namenil pomembnejšo vlogo.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.