Real stegnil lovke prek Ronalda in Ramosa

Foto: EPA
Foto: EPA
Cristiano Ronaldo in Sergio Ramos sta po koncu četrtfinalne tekme z Bayern Münchnom pristopila do Roberta Lewandowskega.
Oglej si celoten članek

Poljski napadalec Robert Lewandowski je bil eden od treh nogometašev, ki so po porazu na povratni četrtfinalni tekmi Lige prvakov z Real Madridom vdrli v garderobo glavnega sodnika Viktorja Kassaija in zahtevali pojasnila za sporne sodniške odločitve. Posredovati je morala policija.

Poročali smo, kaj je glavnemu sodniku po koncu tekme dejal trener bavarskega kluba Carlo Ancelotti, zdaj pa na dan prihajano še informacije, o čem so se za zaprtimi vrati pogovarjali Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos in Lewandowski.



Nogometaša Real Madrida sta po poročanju španskih medijev pristopila do poljskega napadalca in mu odkrito svetovala, naj se pridruži belemu baletu.

Odnose je krepil tudi predsednik Reala Florentino Pérez, ki je Lewandowskega povprašal o ženi in otroku ter mu zaželel veliko sreče v nadaljevanju sezone.

Realovci so tako postavili temelje za prestop drugega najboljšega strelca nemškega prvenstva. Lewandowski je v letošnji sezoni 1. Bundeslige zabil 26 golov, temu jih je dodal še osem v Ligi prvakov. Nedvomno gre za enega najboljših napadalcev na svetu, ki bo imel po besedah zvezdnikov Reala zagotovljeno mesto v enajsterici Zinedina Zidana.

"Poljak ni zavrnil te možnosti"

Najvplivnejša člana Realove slačilnice sta po izmenjavi komplimentov in čestitk Lewandowskega odkrito vprašala, če bi bil pripravljen podpisati za madridski klub. ''Poljak ni zavnil te možnosti,'' piše španski AS.

Lewandowski je decembra lani podaljšal pogodbo z Bayern Münchnom do leta 2021 in posledično postal najbolje plačani nogometaš v elitnem nemškem prvenstvu. Njegova letna plača je z osmih milijonov narasala na 15 plus dodatki, kar znaša od 17 do 18 milijonov evrov na leto.

Prestop, če bo do njega res prišlo, ne bo finančno motiviran, temveč bi Lewandowskega lahko premamila želja po osvajanju srebrnine.

Madridčani so letos dobro na poti, da osvojijo La Ligo, še vedno pa imajo možnost, da postanejo prva ekipa v moderni Ligi prvakov, ki bi ubranila najprestižnejšo nogometno lovoriko na svetu.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.