Real najel posojilo za 76 milijonov

Foto: Žurnal24 Ronaldo si v dresu Reala želi postati še boljši.
Ker Realov predsednik Florentino Perez to poletje naravnost razmetava z novci za okrepitve, je jasno, da mora denar zanje preprosto poiskati. Vir financiranja je našel v posojilu.
Oglej si celoten članek

Časnik Marca poroča, da je ena od španskih bank madridskemu Realu odobrila posojilo v višini 76,6 milijona evrov. Najprej ga je potrdil upravni odbor, nato pa še odbor za posojila omenjene banke. Kot porok pri posojilu nastopa podjetje Mediapro, španska multimedijska komunikacijska korporacija, ki je lastnica avtorskih pravic za prenose tekem večine španskih klubov, med drugim tudi za Real Madrid. Marca poroča, da ima Real z navedeno korporacijo pogodbo v višini 600 milijonov evrov. Kot smo veliko pisali že v preteklih dneh, je kraljevi klub od vseh evropskih moštev najdejavnejši pri iskanju zvenečih okrepitev, saj je pripeljal že Kakája in Ronalda, omenjata pa se še David Villa in Zlatan Ibrahimović.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.