Razmišljal o samomoru in napadel nekdanje dekle

Foto: Epa
Foto: Epa
Trenutno nastopa na Japonskem, obravnave se ni udeležil.
Oglej si celoten članek

Proti avstralskemu teniškemu igralcu Nicku Kyrgiosu na sodišču v Canberri poteka sodni postopek zaradi napada na nekdanje dekle, katerega podrobnosti za zdaj niso podrobno pojasnjene. 

Kyrgios se prvega zaslišanja ni udeležil, njegov odvetnik pa je dejal, da njegov klient za incident decembra 2021 krivi slabo duševno zdravje, poroča AFP.

ATP To se v tenisu ni zgodilo več kot dve desetletji

"Prosili smo za odložitev obravnave, da bi omogočili oceno njegovega duševnega zdravja," je avstralskim medijem dejal odvetnik Michael Kukulies-Smith in dodal, da so duševne težave 27-letnega teniškega igralca, finalista letošnjega Wimbledona, dobro znane.

Naslednja obravnava je zdaj razpisana za 3. februar.

Igralec grškega rodu, ki je pred časom razkril, da je imel v preteklosti tudi samomorilne misli, trenutno nastopa na teniškem turnirju v Tokiu.

Se zgodi Đokoviću je bilo nerodno, komentator: "Videl sem že marsikaj, toda tole..."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.