Raul se seli v Katar

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Španski zvezdnik Raul naj bi naslednja štiri leta igral za katarski Al Ahli, za trenutno najslabši klub v katarski ligi.
Oglej si celoten članek

Po pisanju nemškega Bilda naj bi se Raul s Katarci vse dogovoril že januarja. Dogovor je želel preprečiti tudi Schalkejev pokrovitelj Gazprom, v vso zadevo se je vmešal še ruski predsednik Vladimir Putin, a ni nič pomagalo.

Pri Bildu so citirali kolumnista španske Marce Roberta Gomeza, ki je zapisal: "Raul se je odločil. Pred kratkim je dobil tudi ponudbo moštva Seattle Sounders, a se je že januarja dogovoril za selitev v Katar." Gomez je sicer dober prijatelj Raulovega agenta Ginesa Carvajala.

Schalke je sicer nekdanjemu španskemu reprezentantu ponudil še dvoletno sodelovanje, a iz tega zdaj najverjetneje ne bo nič. Al Ahli iz Dohe je trenutno na 12., zadnjem mestu katarskega prvenstva. Trenira ga Francoz Bernard Simondi.

 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.