''Raúl bo ambasador ali karkoli bo želel''

Foto: EPA
Foto: EPA
Lastnik nemškega Schalkeja Clement Tonnies pravi, da so Raúlu vrata kluba vedno odpra.
Oglej si celoten članek

Španski nogometni zvezdnik Raúl, ki ob koncu kariere igra za katarski klub Al Saad, bo, potem ko bo odložil nogometne čevlje v kot, morda ambasador nemškega kluba Schalke. V moštvu iz Gelsenkirchna, kjer je 36-letni Raúl med leti 2010 in 2012 pustil močan pečat, so mu sicer ponudili kakršnokoli vlogo v klubu.

Lastnik Clement Tonnies pravi, da je Raúl v Schalkeju vedno dobrodošel. "Povedal sem mu, da imamo zanj vrata vedno odprta. Lahko si izbere kakršnokoli vlogo, mislim pa, da bi mu najbolj ustrezala ambasadorska. To sem mu tudi povedal in dejal je, da bo resno razmislil o tem," je v pogovoru za časnik Bild dejal Tonnies.

Raúl se je, potem ko je 16 sezon preživel v madridskem Realu in z njim osvojil šest naslovov prvaka, z 228 goli je še vedno najboljši strelec kluba, pred tremi leti preselil v Nemčijo. S Schalkejem je osvojil nemški pokal in superpokal. Pred tednom dni je s svojim sedanjim klubom gostoval v Gelsenkirchnu in odigral tudi poslovilno tekmo - oziroma prvi polčas - za nemški klub, po koncu pa mu je 78.000 navijačev namenilo stoječe ovacije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.