Ramos prevzel Tottenham

Foto: Žurnal24 ramos_pokal_afp
Kar se je napovedovalo v zadnjih dneh, se je uresničilo. Španec Juande Ramos je prevzel vodenje angleškega prvoligaša Tottenhama, ki je v petek odpustil Nizozemca Martina Jola.
Oglej si celoten članek
Juande Ramos je še isti dan ob odpustitvi Martina Jola odstopil z mesta trenerja Seville. Že v soboto je podpisal pogodbo s Tottenhamom, zvestobo klubu pa je obljubil do leta 2011. Španec bo "ostroge" prvič vodil naslednji teden v ligaškem pokalu proti Blackpoolu, nedeljsko tekmo z Blackburnom pa bosta vodila prehodna trenerja Clive Allen in Alex Inglethorpe.

V Tottenhamu so prav tako potrdili, da želijo kot Ramosovega pomočnika zaposliti nekdanjega igralca kluba Gustava Poyeta, ki trenutno enako službo opravlja pri tretjeligašu Leedsu.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.