Raka ostaja, Breza prihaja

Foto: Žurnal24 Ermin Raković ostaja interblockovec še dve leti.
Ermin Raković se zagotovo ne bo preselil v Olimpijo, saj je podaljšal pogodbo z Interblockom. V skladu s tradicijo zadnjih let pa so Ljubljančani enega igralca pripeljali tudi iz Domžal.
Oglej si celoten članek

Nogometni klub Interblock se je za prihodnjo sezono okrepil še z dvema igralcema. Za nadaljnji dve leti je zvestobo klubu obljubil dosedanji kapetan Ermin Raković, Danijel Brezič pa je v vrsto pokalnih zmagovalcev prišel iz Domžal. "Vesel sem, da ostajam. Nisem ostal zaradi denarja, temveč zaradi tega, ker verjamem v projekt kluba. Moramo ustvariti delovno atmosfero, ki nam lahko prinese napredek," je ob podpisu pogodbe dejal Raković, medtem ko je Brezič povedal: "Želel sem v klub, ki je ambiciozen in urejen. Verjamem, da se lahko dobro dela le v takšni sredini, in to sem našel v Interblocku. Ne razmišljam o rezultatih, temveč le o delu in odrekanju."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.