Rafa se je poigral z Verdascom

Foto: EPA
Foto: EPA
Rafael Nadal nadaljuje s sijajnimi igrami na turnirju v Barceloni. Rojaka Fernanda Verdasca je v polfinalu odpihnil z 2:0 in ga v finalu čaka še en rojak David Ferrer. Katarina Srebtonik izpadla v polfinalu turnirja v Stuttgartu.
Oglej si celoten članek

Španca David Ferrer in Rafael Nadal sta finalista teniškega turnirja ATP v Barceloni z nagradnim skladom 2,07 milijona evrov. Prvi nosilec Nadal je v polfinalu premagal rojaka Fernanda Verdasca s 6:0 in 6:4, tretjepostavljeni Ferrer pa je bil s 7:6 (2) in 7:6 (5) boljši od Kanadčana Miloša Raonića.

Kata obstala v polfinalu

Slovenska teniška igralka Katarina Srebotnik in njena češka soigralka Kveta Peschke se nista prebili v finale turnirja WTA v nemškem Stuttgartu z nagradnim skladom 740.000 dolarjev. Za slovensko-češko kombinacijo je bila v polfinalu dvojic usodna nemška naveza Julia Görges/Anna-Lena Grönefeld, ki je po 68 minutah slavila s 6:4 in 6:2.

Obračun prve in druge igralke sveta

V finalu turnirja v Stuttgartu med posameznicami se bosta za zmago udarili Belorusinja Viktorija Azarenka in Rusinja Marija Šarapova, ki na lestvici WTA zasedati prvo in drugo mesto. Prvopostavljena Azarenka je v polfinalu premagala Poljakinjo Agnieszko Radwansko s 6:1 in 6:3, druga nosilka Šarapova pa je bila s 6:4 in 7:6 (3) boljša od Čehinje Petre Kvitove.

Barcelona, polfinale (M):

David Ferrer (Špa/3) : Miloš Raonić (Kan/11) 7:6 (2), 7:6 (5)
Rafael Nadal (Špa/1) : Fernando Verdasco (Špa/9) 6:0, 6:4

Stuttgart, polfinale, dvojice (Ž):

Julia Görges/Anna-Lena Grönefeld (Nem) : Katarina Srebotnik/Kveta Peschke (Češ/Slo) 6:4, 6:2

Stuttgart, polfinale (Ž):

Marija Šarapova (Rus/2) : Petra Kvitova (Češ/3) 6:4, 7:6 (3)
Viktorija Azarenka (Blr/1) : Agnieszka Radwanska (Pol/4) 6:1, 6:3

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.