Rafa ''blefiral'' v vlogi receptorja

Španski teniški igralec Rafael Nadal se očitno še nekaj časa ne bo vrnil na teniška igrišča. Priljubljeni Rafa pa v tem času ne počiva, saj pridno opravlja svoje sponzorske obveznosti.
Oglej si celoten članek

Rafael Nadal je nedavno med svoje spoznorje dodal še spletno poker igralnico PokerStars, za katero je že posnel reklamni spot. Španec je sodeloval tudi v promocijskem videu, kjer je nastopil v vlogi receptorja, obiskovalce pa je moral prepričati, da on ni pravi Rafael Nadal. S tem se je učil ene najpomembnejših veščin igre pokra - ''blefiranja''. Več v videu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.