Pučko bo oblekel dres Osasune

Foto: twitter Osasuna
Foto: twitter Osasuna
Tako pri Osasuni kot pri Luki Koper so potrdili, da bo Matej Pučko to sezono igral v Španiji kot posojen nogometaš. Dogovor v naslednjem letu predvideva dokončen odkup.
Oglej si celoten članek

Matej Pučko je v soboto opravil zadnji trening z Luko Koper. Vsaj za leto dni bo namreč rumeno-modri dres zamenjal za rdeče-črnega.

"Pučko, ki ga v španskih medijih označujejo tudi za zveznega igralca je s soglasjem vodstva koprskega ligaša, ki je s Španci v minulih dneh sklenilo dogovor o posoji, danes odpotoval na sever Španije. Enaindvajsetetnega napadalca je Luka Koper za leto dni posodila Osasuni. Ob plačilu odškodnine lahko nato prestopi k Špancem," so o prestopu svojega člana k španskemu drugoligašu zapisali pri kanarčkih.

Bivši španski dolgoletni prvoligaš, se je lani sicer komajda izognil izpadu v tretji rang španskega nogometa, klub s severovzhoda države je tekmovanje v Ligi Adelante namreč zaključil na 18. mestu.

Nekdanji član Veržeja, Mure 05 in Aluminija je pričel svojo peto sezono v dresu rumenomodrih, za katere je zbral 134 ligaških nastopov, dosegel pa tudi 23 zadetkov. Blestel je tudi v tokratnih kvalifikacijah za Ligo Evropa, kjer je proti islandskem Vikingurju dosegel dva zadetka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.