Prvovrstna senzacija v Parizu

Foto: Epa
Foto: Epa
Najboljša teniška igralka na svetu Iga Swiatek ne bo osvojila olimpijskega zlata.
Oglej si celoten članek

 Kitajska teniška igralka Qinwen Zheng je v polfinalu olimpijskega teniškega turnirja v Parizu izločila prvo igralko sveta Poljakinjo Igo Swiatek in s tem pripravila prvovrstno senzacijo. Šesta nosilka turnirja je povsem prevladovala v dvoboju. Prvo nosilko je premagala z izidom s 6:2, 7:5 in se uvrstila v finale.

Zheng je postala prva kitajska igralka, ki se je uvrstila v finale olimpijskih teniških turnirjev med posameznicami.

Sedma igralka sveta Zheng se bo v dvoboju za zlato kolajno pomerila z zmagovalko drugega polfinalnega dvoboja med Hrvatico Donno Vekić in Slovakinjo Anno Karolino Schmiedlovo.

Foto: Epa

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.