Prvi preizkus za Keka

Foto: Anže Petkovšek Matjaž Kek
Slovenska izbrana vrsta bo zaigrala konec januarja.
Oglej si celoten članek

Slovenska izbrana nogometna vrsta se bo 24. januarja na prijateljski tekmi v španski Marbelli pomerila s Kitajsko. Reprezentanci Slovenije in Kitajske še nista odigrali medsebojne tekme, tudi tokrat pa ne bo šlo za tekmo najboljših izbranih vrst.

Tekma ne bo odigrana v uradnem Fifinem terminu, zato bo selektor Matjaž Kek računal le na tiste igralce, ki bodo dobili dovoljenje svojih klubov. Kitajska bo v Marbelli nastopila z reprezentanco do 25 let. Slovenija se bo na jug Španije odpravila 19., vrnila pa 25. januarja.

Za Keka bo tako obračun s Kitajsko prvi po vrnitvi na selektorsko klop, v Marbelli bo lahko preizkusil nekatere igralce pred začetkom kvalifikacij za evropsko prvenstvo, marca bo Slovenija lov za vozovnico začela v Izraelu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.