Prve zvezdnice ni na seznamu sobotne tekme

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Ameriška alpska smučarka Mikaela Shiffrin ne bo nastopila na letošnji Zlati lisici konec tega tedna v Kranjski Gori.
Oglej si celoten članek

"Mikaele Shiffrin ni na seznamu sobotne tekme, do danes nismo dobili nobenih podatkov o njeni vrnitvi v Evropo in na sama tekmovanja," je ob robu bližnje tekme za svetovni pokal v Kranjski Gori dejal eden od ameriških trenerjev v slovenskem smučarskem središču.

Ameriška smučarska zvezdnica se je po nenadni smrti očeta Jeffa, ki je umrl 3. februarja v 66. letu starosti, vrnila v Kolorado in izpustila vse nadaljnje tekme za svetovni pokal v Sočiju in Garmisch-Partenkirchnu.

Štiriindvajsetletna Mikaela Shiffrin je navkljub odsotnosti še naprej vodilna v skupnem seštevku svetovnega pokala in ima 145 točk prednosti pred drugouvrščeno Italijanko Federico Brignone. Ob tem je na vrhu slalomskega seštevka pokala ter v "top 3" v smuku, superveleslalomu in veleslalomu.

Konec tega tedna bo Kranjska Gora namesto Maribora gostila 56. Zlato lisico. Na smučišču v Podkorenu bo v soboto na sporedu veleslalom, v nedeljo pa še slalom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.