Prve uradne novice o teži Dončićeve poškodbe: "Izpušča vsaj..."

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Luka Dončić bo odpotoval z ekipo na gostovanje v Phoenix, toda zagotovo izpušča vsaj prvo izmed štirih zaporednih gostujočih tekem.
Oglej si celoten članek

Košarkarji NBA ekipe Dallas Mavericks so bili v noči iz torka na sredo sicer prosti, a vseeno so bile oči košarkarske javnosti uprte prav v to ekipo. Vsi so namreč nestrpno pričakovali prva uradna poročila o teži poškodbe enega največjih zvezdnikov lige Luke Dončića.

Dallas po spektakularni domači zmagi nad eno najboljših ekip lige Denver Nuggets tako že v noči na četrtek čaka nova zahtevna tekma z lanskimi finalisti Phoenix Suns.

Luka Dončić, ki v povprečju dosega po 24,9 točke, 8,3 skoka in 7,9 podaje na tekmo, pa vsaj na prvem izmed dveh zaporednih obračunov s Phoenixom ne bo igral zaradi zvina gležnja in kolena, so sporočili iz kluba.

Ker pregled z magnetno resonanco na srečo ni pokazal resne poškodbe, je slovenski zvezdnik odpotoval z ekipo na niz gostovanj, ki se bo po Phoenixu nadaljeval še pri Los Angeles Clippers, zdravniška služba pa se bo za sproti iz dneva v dan odločala, kdaj slovenskemu zvezdniku ponovno prižge zeleno luč za nastop. Možno je tudi, da Luka izpusti celoten ciklus štirih zaporednih gostovanj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.