Prvaki se še iščejo

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Aktualni prvaki lige NHL Chicago Blackhawks nikakor ne najdejo zmagovite forme iz lanske sezone. Hokejiste iz vetrovnega mesta so tokrat s 7:4 premagali Edmonton Oilers.
Oglej si celoten članek

Hokejisti Montreal Canadiens so v ligi NHL v gosteh pri New York Islanders vpisali četrto zaporedno zmago v tej sezoni (3:1). Finalisti minule sezone hokejisti moštva Philadelphia Flyers so premagali lanske prvake Pittsburgh Penguins s 3:2. Aktualni prvaki hokejisti Chicago Blackhawks so doživeli visok poraz na domačem ledu proti Edmonton Oilers s 4:7. Oljarji so prekinili črni niz šestih porazov in dobro izkoristili napake v obrambi tekmecev. V prvi tretjini so v razmaku nekaj več kot ene minute zadeli hokejisti Edmontona Sam Gagner, Ales Hemsky in Jordan Eberle.

Edini slovenski hokejist v ligi NHL Anže Kopitar bo skupaj z Los Angeles Kings igral v noči na nedeljo doma proti moštvu New Jersey Devils, ki je v gosteh pri Anaheim Ducks slavilo zmago z 2:1.

Hokejisti New York Rangers so klonili proti Carolina Hurricanes (3:4), moštvo Atlanta Thrashers je s 4:3 po podaljšku premagalo Buffalo Sabres.

Liga NHL:


New York Rangers : Montreal Canadiens 1:3

Pittsburgh Penguins : Philadelphia Flyers 2:3

Chicago Blackhawks : Edmonton Oilers 4:7

New York Islanders Rangers : Carolina Hurricanes 3:4

Atlanta Thrashers
: Buffalo Sabers 4:3 - po podaljšku

Anaheim Ducks : New Jersey Devils 1:2

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.