Proti Madžarom "nepripravljeni"

Foto: Žurnal24 Slovenska reprezentanca je zaradi odpovedi Makedoncev ostala brez dveh pripravlj
Makedonska reprezentanca je odpovedala prihod v Slovenijo, kjer naj bi se v ponedeljek in torek pomerila z našo izbrano vrsti, ki tako ostaja brez pripravljalnih tekem pred obračunom z Madžari.
Oglej si celoten članek

V sredo je Makedonska rokometna zveza odpovedala prihod v Slovenijo, kljub napovedanima obračunoma slovenske moške članske izbrane vrste z makedonsko.

V ponedeljek, 7. junija, ter torek, 8. junija, bi se morali v Podčetrtku in Ljubljani pomeriti Slovenija in Makedonija, a žal je prišlo do odpovedi v zadnjem trenutku. Makedonci imajo namreč kopico težav s sestavo ekipe, kar nekaj njihovih igralcev je namreč poškodovanih oziroma z neodložljivimi obveznosti v klubu, zato selektor Makedonije ni uspel sestaviti ekipe.

Izbranci Zvonimirja Serdarušića bodo morali v kvalifikacije za SP 2011 z Madžari tako stopiti brez pripravljalne tekme. Naši reprezentanti so se sicer danes po dopoldanskem treningu razšli, vnovič pa se bodo zbrali v nedeljo, 6. junija, ter nadaljevali s pripravami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.