Prosili so ga za čevlje, daroval 60.000 €

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Portugalski napadalec Cristiano Ronaldo je ponovno dokazal, da ima veliko srce, ko je za zdravljenje desetmesečnega dečka odštel 60.000 evrov.
Oglej si celoten članek

Starši desetmesečnega dečka Erika Ortiza Cruza, ki zaradi možganske bolezni trpi za vsakodnevnimi napadi, so kontaktirali Cristiana Ronalda v upanju, da jim bo nogometaš Real Madrida pomagal pri zbiranju denarnih sredstev za operacijo, ki bi dečku lahko rešila življenje.

Ronalda so zaprosili, da bi za dobrodelno dražbo, s katero želi družina Cruz zbrati 60.000 evrov, doniral podpisane čevlje. Portugalski napadalec je naredil še korak dlje in se zavezal, da bo 60 tisočakov pokril iz lastnega žepa, družini pa bo pomagal tudi pri dobrodelni dražbi.

To ni prvič, da je Ronaldo pokazal svojo človeško plat in priskočil na pomoč bolnemu otroku. Leta 2012 je namreč kril stroške zdravljenja devetletnega dečka, ki je bolehal za rakom. Pohvalno.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 16:05 13. Marec 2014.

    Ce pogledas Messija v oci je isti k teli Herbalife sekta zombijev

  • 16:03 13. Marec 2014.

    Ni ta k Ibrahimovic cigan

  • 16:03 13. Marec 2014.

    Vse bolj in bolj se Ronaldokaže kot dobra oseba. Na drugi strani pa Messijev ugled iz novice v novico pada. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.