Pri Burnleyju želijo Vučkića

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Po poročanju Daily Maila je aktualni član angleške Premier League navdušen nad predstavami Ljubljančana v vrstah Glasgow Rangers.
Oglej si celoten članek

Haris Vučkić se je s štirimi zadetki na zadnjih štirih tekmah za Glasgow Rangers znašel sredi enega najproduktivnejših obdobij zadnjih let, Glasgowčani pa so z Vučkićevima goloma proti Cowdenbeathu (4:1) na domačem Ibroxu ohranili stik z drugouvrščenim Hibernianom, ki so ga v prejšnjem kolu ugnali na pomembnem derbiju v Edinburgu.

Vučkić za novega trenerja Stuarta McCalla sicer ni začel omenjene tekme, toda izvrstno odgovoril na domači preizkušnji z dvema zadetkoma, ki sta Rangerse s tekmo manj točkovno izenačila s Hibsi (55), medtem ko je Hearts že praktično napredoval med elito (81).

Izvrstne predstave Vučkića, ki je škotskemu velikanu posojen s strani Newcastle Uniteda, so po poročanju Daily Maila prepričale Newcastlove premierligaške tekmece pri Burnleyu. 22-letni občasni slovenski  reprezentant se po poročilih z Otoka pogaja za podaljšanje posoje še za eno leto, če se bo modrim uspelo po izgnanstvu v nižjih ligah vrniti v prvo ligo.

Toda črno-beli so pripravljeni tudi na ostale ponudbe, glede na to, da Vučkić vstopa v zadnje leto svoje pogodbe, dodajajo. Burnley in Rangers bi sicer lahko šla v nasprotni smeri, iz prve v drugo ligo; medtem, ko se Škoti borijo za napredovanje, se Burnley v Premier League bori za obstanek.
Moštvo karizmatičnega Seana Dycha ima na 18. mestu točko zaostanka za sedemnajstim Sunderlandom (26 točk), ki drži zadnje mesto nad "rdečo cono".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.