Pri Bori imajo nov dres, Primož še vedno kolesari v Jumbovem

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Primož Roglič se še nekaj dni ne bo smel pojaviti v novem dresu Bore.
Oglej si celoten članek

Kolesarska moštva se pripravljajo na novo sezono, Primož Roglič pa se z novimi moštvenimi kolegi pri Bori-hansgrohe tako nahaja na pripravah v Španiji. Nemška ekipa je sicer danes predstavila nov dres, a slovenski as v njem še ne sme trenirati.

Uradno bo namreč k Bori prestopil 1. januarja, do takrat pa mora po pravilih Mednarodne kolesarske zveze še naprej nositi oblačila svojega prejšnjega moštva. Tako se med treningi Bore v kopici zelenih dresov pojavlja tudi rumeno-črni Jumbo-Visme. Drugačna pravila veljajo za kolesa, Zasavec je tako še presedlal na znamko Specialized.

Kolesarji Bore bodo skozi naslednje leto sicer zelo opazni v peletonu. Nemška ekipa bo namreč kolesarila v rumeno-zeleni kombinaciji, s tem, da bo rumena (za nekatere svetlo zelena) barva izstopala le na zgornji desni strani telesa in rokavicah.

Mnogi so se ob tem pošalili, da je Roglič delno že v rumeni majici tudi pred dirko po Franciji.

Glavni 'maneken' ob predstavitvi je bil sicer zmagovalec Gira 2022 Jai Hindley.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.