Prenosi v 2. SNL, za začetek mestni derbi

Foto: Simon Maljevac
Foto: Simon Maljevac
Danes bodo odigrane prve tekme v novi sezoni Druge lige, najbolj vroče bo v gorenjski prestolnici.
Oglej si celoten članek

Z novo sezono bodo ljubitelji nogometa in tisti, ki spremljajo drugoligaško prvenstvo, nov razlog za zadovoljstvo. V vsakem krogu si bodo lahko ogledali eno tekmo v neposrednem prenosu na spletni strani Nogometne zveze Slovenije, v prvem krogu pa se bodo kamere odpravile na stadion Zarice, kjer se bosta v kranjskem mestnem derbiju pomerila novi drugoligaš Zarica Kranj in Triglav Kranj.

Poleg obeh kranjskih klubov bo v 2. SNL nastopilo še osem moštev, v preostalih štirih tekmah prvega kola pa se bodo pomerili še Šenčur in Drava Ptuj, Farmtech Veržej in v minuli sezoni član prve lige Kalcer Radomlje, Roltek Dob in Ankaran ter Aluminij in Tolmin. V minuli sezoni je prvo mesto nekoliko presenetljivo osvojilo Krško, drugo mesto in s tem kvalifikacije za preboj med elito pa je pripadlo Aluminiju. Nogometaši iz Kidričevega, ki so v boju za prvo ligo v dveh tekmah klonili proti Gorici, tudi tokrat sodijo med favorite tekmovanja. V minuli sezoni sta mu družbo pri vrhu delala še Dob in Triglav.  

Današnja tekma v Kranju se bo sicer pričela ob 18. uri, tekmo pa bo komentiral Rok Virag.

V naslednjih krogih bodo v prenosih še naslednje tekme:
2. krog: Triglav – Dob
3. krog: Dob – Radomlje 
4. krog: Drava – Ankaran

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.