Premier liga bo pestrejša: prihajajo Kristalke

Premier liga bo v naslednji sezoni dobila opazno pridobitev. Crystal Palace je namreč spet med angleško elito, klub iz južnega Londona pa je edini, ki se ponaša s skupino navijačic v slogu ameriških kolektivnih športov.
Oglej si celoten članek

Navijaška skupina Crystals, ki vzpodbuja ekipo Crystal Palace, je vse bolj priljubljena, dekletom gre v prid tudi to, da so pogosto bolj pomankljivo oblečena kot njihove ameriške kolegice, ob tem pa jim ne gre odvzeti priznanja glasbenega in plesnega talenta.

V videospotu so Kristalke s pesmijo proslavile napredovanje svojega kluba, ki je v odločilni tekmi play-offa premagal Watford. S tem so dekleta tudi malce nadoknadila manjko na Wembleyu, kjer jim FA ni dovolila nastopiti. 

Steklarji iz južnega Londona bodo tako v novi sezoni, ob barvitem in iskrenem trenerju Ianu Hollowayu, v Premier ligo prinesli še eno popestritev.

Foto: Youtube Crystals Crystal Palace Kristalke Come on you Posh!*

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.