Prekršek tako hud, da je po ogledu posledic storilec jokal kot otrok

Foto: Profimedia André Gomes Son Heung-min Foto: Profimedia Son Heung-min Foto: Epa André Gomes Son Heung-min Foto: Profimedia André Gomes Son Heung-min Foto: Profimedia André Gomes Son Heung-min
Oglej si celoten članek

Na stadionu Goodison Park sta se pomerila domači Everton in Tottenham, obema letos ne gre po načrtih. Končni remi (1:1) ni odgovarjal nobeni ekipi, srečanje pa bo v spominu ostalo zaradi hude poškodbe.

Potem, ko so Londončani povedli za zadetkom Deleja Allija v 63. minuti, so domačini krenili po izenačenje. V eni od akcij je prodiral André Gomes, ko ga je s hrbta zrušil Son Heung-min. Portugalec je po startu padel, ob tem pa silovito trčil v prihajajočega Serga Aurierja.

Gomesova desna noga se je ob trku znašla v nerodnem položaju in ob pritisku popustila, nesrečnik pa je utrpel zares grd zlom noge. Ob pogledu na poškodovan ud je bilo večini nogometašev zelo težko pri srcu, nekateri so tolažili povsem šokiranega Gomesa.

Son, ki je po startu dobil rdeči karton, je po ogledu posledic prekrška planil v jok. Tolažili so ga v obeh taborih, nekaj spodbudnih besed mu je namenil tudi sodnik.

Foto: Profimedia Son Heung-min

Gomes, nekdanji nogometaš Porta, Benfice, Valencie in Barcelone, je zelenico zapustil na nosilih, ob glasnem aplavzu celotnega stadiona.

Everton je vsaj malo tolažbe dobil v zaradi dolge prekinitve kar trinajstminutnem sodnikovem dodatkum, ko je za izenačenje zadel Cenk Tosun.

Video Iličić po trenutku norosti videl rdeče

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.